Functieomschrijving


Om het gedreven team van Viewz te versterken, zijn we op zoek naar een getalenteerde cameraman/-vrouw met ervaring/skills in montage/editing. Als cameraman/-vrouw creëer je reportages en bedrijfsfilms en assisteer je het team bij de grotere projecten.

Kortom je begeleidt de producties mee van A tot Z. Je kan een echt “WOW-effect” teweegbrengen en bent een kei in Adobe Premiere. De afwisseling met After Effects kent voor jou geen geheimen.  

We gooien je niet voor de leeuwen maar staan je bij en geven je de kans om door te groeien.  Daarnaast speel je voor onze klanten een belangrijke rol. Naast het afnemen van interviews neem je hun gehele projecten in handen. Een professionele look is dus een must. 

Pas jij perfect in dit plaatje? Dan ben jij misschien wel de m/v/x die we zoeken!

Profiel


Camera skills en kennis

Je hebt aanleg en interesse voor het vertellen van een verhaal met beeld en geluid. Kennis van camera’s met grote sensor en motion cameratechnieken. Je bent mee met de laatste ontwikkelingen op het gebied van filmtechnologie en creativiteit.

Geen 9-5 mentaliteit

Flexibel qua taken en werkuren.

Multitasker & Organisatietalent

Je werkt nauw samen met de regisseur of klant maar schuwt het niet om de touwtjes zelf in handen te nemen en eigen ideeën voor te stellen.

Kennis videobewerkingsprogramma's

Je hebt een ruime kennis van editingsoftware : Adobe Premiere (en/of FCP) -wizard.
Kennis van Adobe After Effects, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop is een plus.

Efficiënt time management

Je bent een perfectionist.
Deadlines schrikken je niet af.

Doorzetter

Je bent een enthousiast en gemotiveerd persoon die graag initiatief neemt. Ervaring is een plus, skills en motivatie een must.

Aanbod


Filmen, monteren, regisseren. Dat is jouw ding. Verwacht je aan een afwisselende job met veel uitdagingen, voldoende autonomie en de kans om te werken met groot arsenaal aan hedendaagse apparatuur. Reken daarnaast op een goede verloning, aangepast aan je kennis en ervaring. Kortom misschien wel jouw droomjob! 

Je start met een voltijds contract van bepaalde duur (6 maanden). Na een positieve evaluatie heb je de kans op een vast contract. Ook IBO is mogelijk.

Solliciteren


Voel je je geroepen om ons team te versterken?
Stuur vandaag nog je cv, portfolio en motivatiebrief naar [email protected]